۲۳ دی ۱۳۹۲، ۱۵:۱۹

موسوی:

واقعیتهای آبادان به گوش رئیس جمهور رسانده شود/ کمبود پزشک متخصص در شهر

واقعیتهای آبادان به گوش رئیس جمهور رسانده شود/ کمبود پزشک متخصص در شهر

آبادان – خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی شهرستان آبادان با اشاره به سفر رئیس جمهوری به خوزستان از مسئولان خواست تا واقعیتهای آبادان را به گوش روحانی برسانند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید فیاض موسوی پیش از ظهر امروز دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: امید می رود تا بیان واقعیتها اندکی از مشکلات مردم حل شود.

وی با بیان اینکه احساس می شود مسئولان بسیاری از واقعیتها را نمی دانند، افزود: هیات دولت و در راس آن رئیس جمهور باید با یک دید خاص و ویژه ای به شهرستان آبادان نگاه کنند و مشکلات را به طور اساسی پیگیری و رفع کنند، رفع موردی مسائل دردی از مردم دوا نمی کند.

وی با ابراز گلایه از عملکرد نامطلوب برخی از دستگاه های اجرایی شهر از جمله آبفا، جهاد کشاورزی و بهداشت و درمان ابراز امیدواری کرد تا مسئولان این دستگاه ها با دید مناسب تر و کارشناسی شده در جهت رفع مشکلات مردم اقدام کنند.

ضعف خدمات درمانی در آبادان

رئیس شورای اسلامی شهرستان آبادان اظهار کرد: ارائه خدمات پزشکی در شهرستان آبادان نیاز به یک نگاه ملی دارد.

موسوی تصریح کرد: شهرستان آبادان با داشتن سابقه درخشان در زمینه پزشکی اکنون با داشتن 300 هزار نفر جمعیت فاقد پزشک متخصص خون است به طوری که بیماران بخش دیالیز پس از انجام عملیات خونگیری از معاینه توسط پزشک خون بی بهره اند.

وی یادآور شد: یک روستایی و یا شخصی که تحت پوشش نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد و بهزیستی است قادر نیست تا پس از دیالیز به اهواز مراجعه کند؛ ضمن آنکه بیماری که در روستای اطراف آبادان زندگی می کند نیز برای آمدن به شهر با مشکلات زیادی روبرو است.

موسوی گفت: مسئولان دانشکده علوم پزشکی آبادان باید فکری در این رابطه کنند، کمبود پزشک متخصص در سایر رشته ها نیز به شدت احساس می شود. در بخش اورژانس بیمارستانها با کمبود پزشکان متخصص مواجهیم و بیماران برای مراجعه به پزشک عمومی نیز باید ساعتها در صف انتظار باقی بماند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان آبادان افزود: مسئولان به بیمارستانها سرکشی کنند و از نزدیک وضعیت بیمارستانها را مورد ارزیابی قرار دهند.

موسوی با انتقاد شدید از موضوع دریافت پولهای زیر میزی توسط برخی از پزشکان متخصص جراحی اظهار کرد: مسئولان برای مبارزه با این پدیده تلاش کنند، از یک سو هزینه های بالای انجام عمل های جراحی و از سوی دیگر عدم توانمندی مالی مردم در پرداخت هزینه های اعلام شده جان آنان را تهدید می کند.

وی تصریح کرد: تنها بیمارستان شهر مرزی اروندکنار پس از گذشت 15 سال هنوز به اتمام نرسیده است واین جای بسی تاسف و سوال دارد. این مشکلات از کدام مبادی باید پیگیری و رفع شود؟ افراد زیادی از این پروژه بازدید کردند و از نزدیک با مشکلات آشنا شدند اما باز هم کار ناتمام ماند.

موسوی یادآور شد: بسیاری از پرستاران در خصوص عدم دریافت کارانه و اضافه کاری خود گله مندند اما هیچ کس به گلایه آنان توجهی ندارد، اگر مشکلات آنان رفع نشود انگیزه کار نیز در آنان از بین می رود.

کشاورزی آبادان رو به نابودی است

رئیس شورای اسلامی شهرستان آبادان گفت: کشاورزی آبادان رو به نابودی است. به رغم گذشت سالها از پایان جنگ تحمیلی هنوز بیش از نیمی از درختان خرمای این شهرستان احیا نشده اند. از چهار میلیون اصله نخل خرما در این شهرستان در قبل از جنگ تحمیلی به گفته مسئولان مربوطه تنها دو میلیون آنها احیا شده که من معتقدم تعداد نخلهای بارور در این شهرستان کمتر از رقم ارائه شده است .

موسوی افزود: متاسفانه تاکنون تدبیری در جهت احیای زمینهای کشاورزی منطقه صورت نگرفته است. شوری آب، وجود گرازها و عدم زهکشی مناسب نهرها از جمله مواردی است که سبب نابودی زمینهای و درختان و محصولات کشاورزی این شهرستان شده است.

وی اظهار کرد: بهبود وضعیت و توسعه کشاورزی منطقه می تواند به عنوان یک قطب مهم در زمینه ایجاد اشتغال برای جوانان و افراد جویای کار در منطقه تبدیل شود.

موسوی تصریح کرد: نبود یک برنامه ریزی درست، مدون و صد البته کارشناسی شده کشاورزی منطقه را به سوی نابودی کشانده است. نبود مرکز تحقیقات کشاورزی، مراکز بسته بندی خرما و کارگاه های فرآوری محصول علاوه بر وارد آوردن خسارت بر پیکره کشاورزی منطقه، کشاورزان را نیز با هزاران مشکل ریز و درشت مواجه کرده به نحوی که دامداری منطقه نیز متاثر از این موضوع در ورطه فراموشی قرار گرفته است.

وی یادآور شد: از وزیر جهاد کشاورزی می خواهیم تا نظارت مستقیمی را در زمینه بررسی دلایل عدم موفقیت بحث کشاورزی در منطقه به انجام برساند و در جهت رفع مشکلات و احیای کشاورزی برنامه ریزی مدون، اصولی و کارشناسی داشته باشد.

رئیس شورای اسلامی شهرستان آبادان گفت: عدم برنامه ریزی، هماهنگی  و نبود مدیریت هزینه کرد در بخش کشاورزی  سبب پس رفت ما در این بخش شده است، خواسته ما احیای کشاورزی و ایجاد کارگاههای بسته بندی و فرآوری محصول است.

موسوی ایجاد فرصتهای شغلی را از وظایف مسئولان برشمرد وافزود: باید در این زمینه با دید کارشناسانه به موضوع نگاه شود، احیای کشاورزی و توجه به رفع مشکلات کشاورزان سبب می شود تا آنها بتوانند علاوه بر کشاورزی، موضوع دامپروری را نیز به طور جدی دنبال کنند. وقتی تامین علوفه برای آنان سخت است انگیزه ای برای انجام کار دامپروری باقی نمی ماند.

وی با اشاره به ارائه تسهیلات به کشاورزان اظهار کرد: اعطای تهسیلات باید با نظارت، مدیریت و انجام کار کارشناسی اتفاق بیفتد .

وی از پرورش ماهی در زمینهای بایر و لم یزرع به عنوان زمینه ای برای ایجاد اشتغال جوانان نام برد و تصریح کرد: دسترسی آسان شهرستان آبادان از دو رودخانه اروند و بهمنشیر می تواند زمینه مناسبی برای ایجاد حوضچه های پرورش ماهی باشد  که البته در این خصوص مدیریت و برنامه ریزی دو اصل مهم به شمار می رود.

کد خبر 2213718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha